Nyhetsbrev från Coompanion Jönköpings län

Handlingsplan för arbetsintegrerande socialt företagande, modernisering av lagen om ekonomiska föreningar, utvecklingscheckar och projektledare sökes. Detta kan du läsa om i nyhetsbrev nr 3, 2016.

Potential för social innovation, inkubatormodell för sociala företag, integrationsprojekt, utmaningar och möjligheter för Kulturella & Kreativa Näringar, innovationscheckar, modernisering av lagen om ekonomiska föreningar, stora sociala företagsdagen, Coompanion i Almedalen och nya medlemmar i Regional Matkultur Småland. Detta kan du läsa om i nyhetsbrev nr 2, 2016.

Kraftsamling kring sociala innovationer, upphandling med sociala hänsyn, uppdaterad handbok för start av fiberföreningar och ett växande nätverk kring Regional Matkultur i Europa kan du läsa om i nyhetsbrev nr 1, 2016. Läs nr 1:2016 här!

Innovationscheckar att söka, förstudie kring sociala innovationer, ny medarbetare, ny adress, rådgivning online, Regional Matkultur i juryn för Matverk och utbildning i mötes- och processverktyget OPERA kan du läsa om i nyhetsbrev nr 2, 2015. Läs nr 2:2015 här!

Förstudie för dryckesstrategi, innovationscheck till länet, integration genom Odla Förädla Förena, Regional Matkultur 20 år, film om återinvestering av vinst samt process för start av socialt företag kan du läsa om i nyhetsbrev nr 1, 2015. Läs nr 1:2015 här!

Social franchising, beviljade innovationscheckar, kulinarisk kavalkad av aktiviteter och integration genom Odla Förädla Förena kan du läsa om i nyhetsbrev nr 3, 2014. Läs nr 3:2014 här!

Innovationscheckar, inspirationsseminarium, juridisk hjälp, ny broschyr för Regional Matkultur Småland, träff för sociala företag, UF-företag med hållbarhet i fokus, ny VD och styrelse samt senaste nytt om våra projekt kan du läsa om i nyhetsbrev nr 2, 2014. Läs nr 2: 2014 här!