Nyhetsbrev från Coompanion Jönköpings län

Handlingsplan för arbetsintegrerande socialt företagande, modernisering av lagen om ekonomiska föreningar, utvecklingscheckar och projektledare sökes. Detta kan du läsa om i nyhetsbrev nr 3, 2016.

Potential för social innovation, inkubatormodell för sociala företag, integrationsprojekt, utmaningar och möjligheter för Kulturella & Kreativa Näringar, innovationscheckar, modernisering av lagen om ekonomiska föreningar, stora sociala företagsdagen, Coompanion i Almedalen och nya medlemmar i Regional Matkultur Småland. Detta kan du läsa om i nyhetsbrev nr 2, 2016.

Kraftsamling kring sociala innovationer, upphandling med sociala hänsyn, uppdaterad handbok för start av fiberföreningar och ett växande nätverk kring Regional Matkultur i Europa kan du läsa om i nyhetsbrev nr 1, 2016. Läs nr 1:2016 här!