4 februari 2020

Vill du jobba hos oss?

På Coompanion Jönköpings län växer och utvecklas entreprenörskap utifrån delaktighet, samverkan och hållbarhet. Vår verksamhet omfattar företagsrådgivning, affärsutveckling, utbildning och utvecklingsprojekt.
Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss 2020!

Arbetsledare för Trappa Upp Jönköping

Trappa Upp är ett projekt som arbetar med utrikes födda kvinnor som står långt från arbetsmarknaden. Vårt fokus är kooperativt företagande och empowerment. Läs mer om Trappa Upp här.

Som arbetsledare för Trappa Upp har du vardaglig kontakt med projektets deltagare, utrikes födda kvinnor som står långt från arbetsmarknaden. Projektet har stort fokus på empowerment vilket innebär att du ser möjligheter för individerna och gruppen.

I rollen som arbetsledare planerar du och genomför stora delar av projektets utbildningsmoment. För att uppnå positiva resultat behöver du vara pedagogisk och ha ett coachande förhållningssätt samt trivas med att arbeta självständigt. Det är önskvärt att du har en utbildning eller stor erfarenhet inom lokalvård och/eller bageri/kök. Det är även värdefullt om du har tidigare erfarenhet av att möta personer med annan kulturell och språklig bakgrund. I projektet arbetar du nära två projektledare som du bollar vardagliga frågor med.

Tjänsten omfattar 80% (tjänstgöringsgrad kan diskuteras) under perioden 2020-04-01 – 2020-10-15. Efter denna tid finns eventuell möjlighet till förlängning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-02-28. Din ansökan skickar du till jonkoping@coompanion.se. Bifoga brev och CV.
Vid frågor, kontakta projektledare Ellen Ihs, ellen.ihs@coompanion.se eller Coompanions VD Maria Lundh Björk, maria.lundhbjork@coompanion.se

Dela